- - - - - -
tirsdag, 17 juli 2018

Klubmesterskab + regler og resultatslister.

Se konkurrencereglerne  for både Vordingborg Fotoklub og Region SYD. nederst på siden.

Samlet resultat for Klubmesterskabet 2017-2018 - Monochrome + Farve

Samlet resultat 2017 2018

farve 4        mono 5

____________________________________________________________________________________________________________

Klubmesterskab 2016 - 2017 samlet resultat .

Samlet resultatsliste for klubmesterskabet 2016 2017

Samlet resultat klubmesterskabet 2015 - 2016

t Klubmesterskab 2015 2016 samlet

Klubmesterskab 2014 - 2015 samlet resultat

Klubmesterskab 2013 - 2014 samlet resultat

Klubmesterskab 2012 - 2013 samlet resultat

Aftaleformular om brug af billeder (pdf)
                Blanketten udskrives, udfyldes, underskrives og afleveres til kassereren.

Labels til billeder ligger i jalousiskabets skuffe i klublokalet.

• KLUBMESTERSKAB konkurrence regler:
  • Klubmesterskabet afgøres over 4 omgange i løbet af året, og klubmesteren kåres ved klubbens ordinære generalforsamling i februar måned.
  • Der konkurreres i kategorierne monokrom- og farvebilleder
  • Der kåres en vinder i hver kategori i forbindelse med de 4 konkurrencer.
  • Der kåres en klubmester i Monokrom billeder og en klubmester i Farvebilleder.
  • Årets Klubmester,  er det medlem der har flest point, når farve og monochrome tælles sammen.
  • Billederne bedømmes ved hver konkurrence af eksterne dommere.
  • Der kan afleveres 2 billeder pr. medlem i hver kategori.
  • Størrelse: Ydermål for passepartout eller ramme/billede er max 30 x 40cm og minimum 25 x 25cm.
  • Billedet skal være forsynet med klubbens labels på billedets bagside i øverste venstre hjørne,
  • Mærkning af billeder.: I hver kategori mærkes billederne med.: medlemsnr. - 1 og - 2. Hvis du afleverer 2 billeder. Feks.: 400 - 1 og 400 - 2

Vedr. genbrug af billeder i konkurrencer.  Se reglen under region SYD.. Vi bruger fremover samme regel. fra 15,06,2018

• REGION SYD Konkurrence regler
    Region SYD afholder hvert år 2 konkurrencer. En om foråret og en om efteråret.
    Afleveringsfristen er sidste klubaften i marts og sidste klubaften i september.
    Afviklingen med præmier og diplomer afholdes sidste torsdag i maj og sidste torsdag i november.
    Der kan afleveres 2 billeder i 3 kattegorier.
    Monochrome (s/h) billeder (mrk. Medlems nr. - MP-1 og MP-2)
  • Farve papir billeder             (mrk.  Medlems nr. - FP-1 og FP-2)
    2 Serier med 3 til 6 billeder    (mrk. Medlems nr.-SP-1A og medlems nr.-SP-2A med bogstaver A-B-C osv.)
    Serie 1 mærkes med dit medlems nr. f.eks. 400-SP-1A,  400-SP-1B , 400-SP-1C osv.
  • Serie 2  mærkes med dit medlems nr. f.eks. 400-SP-2A, og 400-SP-2B osv.
    Ydermål for passepartout/ramme/billede er max 30 x 40cm og minimum 25 x 25cm.  P.S.   Hvis max målene ikke holdes, resikerer billedet at blive udlukket fra konkurrence.
  • Billederne skal være monteret i passepatout, eller opklæbet på karton
  •
  • NYT: Genbrug af billeder i konkurrencer. Billeder der har været placeret blandt de 5 første, kan ikke bruges i efterfølgende konkurrencer.
  • Er dit billede ikke placeret blandt de 5 første, må du genbruge billedet.
  • Husk at sætte lables eller skrive  på øverste venstre hjørne på billedets bagside, og marker billedets retning med en pil opad.
  • Pris for deltagelse: 1 kategori 20,- samt kr. 10 for hver efterfølgende kategori. Max kr. 40,00 ved deltagelse i alle 3 kategorier.
    Labels kan rekvireres hos klubbens billedesekretær Jørgen Jørgensen på mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Links til Regionens resultatslister for alle konkurrencerne:       www.regionsydfoto.dk
  •
  • ___________________________________________________________________________________________________________

Månedens billed

Billeder til månedens billede, afleveres på den første klubaften i måneden. Der afleveres 1. billede.

Afgørelsen og vinderbilledet vælges af de fremmødte medlemmer. Skulle tilfældet være,at aftenen  falder sammen med, at vi har en gæst på besøg, vil det være gæsten, der bestemmer hvilket billlede, der løber af med titlen som månedens billed.  Vinderen bestemmer næste  måneds emne.

Vinderbillederne kan ses i kontorforsyningens vinduer, Algade 30, Vordingborg.

Indgang

Solbakkevej 42, 4760 vordingborg