- - - - - -
Onsdag, 12 December 2018

Vordingborg Fotoklub

Vordingborg FotoklubKlubben blev stiftet 03.02.2010 efter en lang tradition for at dyrke denne interesse i Vordingborg. Siden sidst i tresserne har forskellige private grupperinger dyrket interessen, senest “Vordingborg Digitale fotoklub”. Det er klubbens formål at samle fotografer og fotografi interesserede i en fælles klub, og derved fremme interesse og vidensdeling inden for digital foto og fotobehandling. Vi øver portrætfoto, macro og mange andre former for fotografering. Nye fotoprogrammer gør det muligt at efterbehandle billeder, så de bliver lige som du ønsker de skal være. Vi er alle typer fotografer, fra nybegyndere over øvede til bedre fotografer, og vi bruger alle former for digitale kameraer, lige fra telefoner til mere avancerede typer.

Klubben laver udstillinger med medlemmernes billeder. Vi har 30 fotorammer, hvor vi løbende udskifter billederne.

Klubben er desuden med i Region SYD, der er en sammenslutning af fotoklubberne Vordingborg Fotoklub - Næstved Fotoklub - Guldborgsund Fotoklub - Maribo Fotoklub. I dette samarbejde har vi 2 årlige konkurrencer, som afvikles sidste torsdag i maj og november. Fælles fototure arrangeres i løbet af året.

Indgang

Solbakkevej 42, 4760 vordingborg